Generatoare Portabile

Generatoarele portabile SDMO sunt generatoare de curent de inalta clasa, fiind rezultatul unei experinte de peste 25 ani a grupului francez SDMO in domeniul generatoarelor de curent. Generatoarele electrice SDMO sunt recomandate de calitate, fiabilitate, eficienta, siguranta si usurinta in folosire datorita designului modern.

Ele sunt o solutie ideala in orice situatie in care aveti nevoie de un generator de inalta calitate, cu autonomie de lucru mare, silentios si cu un consum redus de combustibil – benzina, gaz sau diesel. Gama de produse SDMO se imparte in mai multe categorii, acoperind o gama larga de cerinte, precum putere, cai putere, capacitate rezervor, autonomie, nivel de zgomot, combustibil.

portabile

Consumatori casnici pot gasi aici generatoare de puteri diferite, in functie de dorinta si scopul utilizarii, iar profesionistii au la dispozitie generatoare de curent de mare putere, inclusiv pentru santiere.

Generatoare cu Gaz
Generatoare Sudura
Motopompe


Generatoare Portabile

Generatoarele electrice portabile SDMO sunt recomandate de calitate, fiabilitate, eficienta, siguranta, usurinta in utilizare.

Cititi mai multe

Generatoare Stationare

Generatoare de curent de inalta clasa, rezultatul unei experinte de peste 25 ani a grupului francez SDMO.

Cititi mai multe

Inchirieri Generatoare

Oferim servicii de inchirieri grupuri electrogene si generatoare de curent electric cu puteri intre 8 KVA si 2200 KVA.

Cititi mai multe

Date de Contact

Sediul nostru se afla la intrarea in Bucuresti, in zona comerciala, langa Hornbach Militari.

Date de contact